12 Νοε 2014

Έρευνα για τον ΟΑΣΘ- Πείτε τη γνώμη σας!

Μετά τις πρόσφατες αυξήσεις, στο αντίτιμο των εισιτηρίων και τις αλλαγές, σε δρομολόγια, που ανακοίνωσε ο Ο.Α.Σ.Θ., το ΚΕ.Π.ΚΑ. - Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών διεξάγει έρευνα, για να καταγράψει τις απόψεις των επιβατών.

Η έρευνα θα διεξαχθεί, μέσω διαδικτύου (ιστοσελίδα ΚΕ.Π.ΚΑ., λογαριασμό ΚΕ.Π.ΚΑ. στο facebook και στο twitter κ.λπ.), μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών, με διανομή ερωτηματολογίων, σε μαζικούς χώρους (εργασίας, συλλόγους κ.λπ.) και με συμπλήρωση των ερωτηματολογίων, από τους καταναλωτές, που επισκέπτονται τα γραφεία του ΚΕ.Π.ΚΑ. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν, με δελτία τύπου και συνεντεύξεις.

Όσοι θέλουμε να συμμετέχουμε, στην έρευνα, μπορούν να μπουν εδώ

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συμμετάσχουν όλοι οι καταναλωτές και να αναδειχτούν, με αξιοπιστία, τα προβλήματα και οι θέσεις των καταναλωτών. Για αυτό το λόγο, παρακαλούμε να προωθήσετε αυτό το Δελτίο Τύπου, προς κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι.

Ημερομηνία λήξης έρευνας: 7/12/2014

27 σχόλια:

  1. Απλα τραγικοι οι Θεσσαλονικεις ! Δε φτανει που επικρατει απολυτο χαος , αυξανετε κ τις τιμες των εισητηριων . Ακομα κ στην πρωτευουσα που υπαρχει απιστευτη οργανωση στα ΜΜΜ οι τιμες μειωθηκαν κ τα δρομολογια εμειναν ιδια . ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ανώνυμε, με συγχωρείς κιόλας, αλλά είσαι χαζός; Τι δηλαδή; Θα πρέπει να πουλήσει το μερσεντικό ο μέτοχος για να πηγαίνει ο επιβάτης σωστά και οικονομικά στον προορισμό του; Τι το περάσαμε; Όλοι ίσα κι όμοια; Σε παρακαλώ, αναθεώρησε. Σε λίγο θα μας πεις ότι πρέπει να περνάνε όλα τα service τους τα λεωφορεία και με τα σωστά υλικά, να μπαίνει αντιψυκτικό αντί νερού βρύσης και το πετρέλαιο να είναι κίνησης!!

      Διαγραφή
    2. γιατι να μην το πουλησεο το μερσεντικο του;ποιος νομιζει οτι ειναι δλδ!

      Διαγραφή
    3. ουτε να πατησεις εδω,να μεινεις εκει στην ζουγκλα που αν δεν ηταν η βορεια ελλαδα εκει κατω θα πεινουσατε,πιθηκε.

      Διαγραφή
    4. να μεινεις εκει στην ζουγκλα πιθηκε,που αν δεν ηταν η βορεια ελλαδα εκει κατω θα ησασταν νεατερταλ

      Διαγραφή
  2. Οι μισθοί μειώνοται τα εισιτηρια αυξάνουν,τα λεωφορεία σαράβαλα, κατα τα άλλα βγαίνουμε από τα μνημόνια.....Στην Αθήνα γιατί είχαμε μειώσεις και στην Θεσσαλονίκη αυξήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ειδαμε και τα δικα σας χαλια,το λεωφορειο το βλεπετε με το κυαλι,οσο για τον στολο του οασθ ανεκαθεν ηταν πιο καλος,να ρωτας πρωτα και μετα να γραφεις κοπλεξικε

      Διαγραφή
    2. δειτε πρωτα τα δικα σας χαλια και ασε τον οασθ που οταν ο οασθ εβαλε τηλεματικη εσεις δεν ειχατε ασυρματο στα λεωφορεια σας

      Διαγραφή
  3. Πηρα το 58,δεν ειχε μηχανημα στο τερμα.2 οδηγους που ρωτησα,δεν με χαλασανε 5 ευρω,ουτε ειχε κανεις στο λεωφοριο.Ο οδηγος το ηξερε,τελικα εφαγα κληση,πηγα στο οασθ,ειχε 7 ταμιες και κανεναν πελατη,τους ειπα τι εγεινε κ με γραψαν στα Αρχιδια τους,οι Γαμημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι ηθελες να σε πουν δηλαδη?συγνωμη?αφου το ηξερες αθλιε

      Διαγραφή
  4. είναι για κλάματα ο Οασθ μονο μηνυσεις ξερει να κανει στα σταθμευμενα γιατι χανει δρομολογια, μας αναγκαζει να χρησιμοποιουμε το ΙΧ ακομα και στο κεντρο, 100 φορες να τα δωσω σε παρκινγκ στην τελικη παρα να εξαναγκαστω να ακολουθησω τις αυξησεις ειστε τραγικοι εντελως
    αντι να βρειτε μηχανισμους να κανετε σωστο ελεγχο για λεθρεπιβατες ανεβασατε τις τιμες για να δωσετε λυσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τους δωσει και επαινο που παρκαρουν οπου να ναι,εσεις κανετε την πολη μπου@@@@λο αλλα με τι μυαλο να το καταλαβεις

      Διαγραφή
  5. ΛΟΙΠΟΝ ,πρώτον όταν βλέπετε ότι μια γραμμή είναι φισκα και κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα ,όπως το 78 ,δεν πρέπει να αυξηθούν τα λεωφορεία?Και εδω κινδυνεύουμε να χάσουμε τις πτήσεις μας Γτ δν χοραμε να μπούμε στο λεωφορείο!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον το 78 άδειασε και λειτουργεί όπως έπρεπε εξ'αρχής (και παίζει να είναι και η μοναδική ορθή αλλαγή).
      Αντιθέτως, το 78Ν, συνεχίζει να είναι τα ίδια χάλια και με πιο ακριβό εισιτήριο.

      Διαγραφή
    2. εχεις δικιο,δεν το εχουν οργανωσει σωστα.υποτιθεται οτι εξυπηρετει το αεροδρομιο και δεν υπαρχει καταρχας ελεγχος. και να μην κανει ανουσιες στασεις οπως εξω απο το ικεα,αυτο ειναι τραγικο αδειαζει ολο το λεωφορειο εκει για να παει γρηγορα ο αλλος στο ικεα και αφηνει αυτους απου πρεπειν να προλαβουν την πτηση στην σταση να περιμενουν το επομενο που θα ειναι και αυτο φισκα για τον ιδιο λογο,πρεπει να αλλαξει αυτο και πρωτα απο τους επιβατες να σεβαστουν οτι ο αλλος θελει να παει αεροδρομιο.Πολλα πραματα καποιες φορες τα κανουμε δυσκολα και απο μονοι μας

      Διαγραφή
  6. oloi eiste gia ta skoupidia....!!!!!pas to prwi sthn douleia sou vlepeis to lewforeio paei sthn stash kai tn wra pou trexeis kai eisai 10 metra makria se koitaei mes ta matia kai kleinei tis portes kai apla ksekinaei kai ec eisai dipla stin porta kai den anoigei fevgei.....autoi theloun polu ksilo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και αύξησαν τις τιμές των εισιτηρίων και μείωσαν τα δρομολόγια!! Μπαίνουμε στο λεωφορείο και είναι γεμάτο!! Έλεος!! Ειδικά αυτό το 14 και 14Α είναι τραγικά!!! Επίσης και το 31 αλλα και πολλά άλλα!!! Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος και όλοι συζητάμε αυτό το γεγονός!! Παρακαλώ πολύ αυξήστε τα δρομολόγια γιατί δεν είναι σωστό ούτε να περιμένουμε 15 λεπτά να περάσει το λεωφορείο αλλα ούτε όταν φτάνει να μην χωράμε να μπούμε και να περιμένουμε το επόμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απαραδεκτη κατασταση στις περισσοτερες γραμμες.κ απαραδεκτη συμπεριφορα των οδηγων.μετα την αυξηση στα εισητηρια πιστευα οτι θα ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα απο τοτε χειροτερεψαν κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 52!πως δεν εχουμε φυγει απο καμια πορτα με τετοιο σπρωξιμο ενας θεος το ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να κατεβουν οι τζαμπατζηδες και θα ειστε πιο ανετα

      Διαγραφή
  10. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει η γραμμή του 52, ήμουν φοιτήτρια στο ΤΕΙ και κάθε μέρα κινδύνευε η ζωή μου μέχρι να πάω στο μάθημα το πρωί, δείτε το κείμενο:
    http://www.mycampus.gr/my_news/apoceis/grammi_52__oloi_oi_kaloi_xorane.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ντροπη πραγματικα, απαραδεκτες καταστασεις. Στις αυξησεις των εισητηριων, φυσικα χωρις καμια απολυτως καλυτερευση στις υπηρεσιες. Ακομη πιο πολλοι που δεν βγαζουν εισητηρια. Και τα αυξανεις που τα αυξανεις, κανε το μηχανημα στο λεωφορειο να βγαζει ρεστα, εστω! Δεν ακολουθουν τα δρομολογια. Και δυο φορες μεσα σε μια βδομαδα παιρνω απουσια σε εργαστηριο στη σχολη μου επειδη ο οδηγος μου ειπε οτι δεν χωραω να μπω και να περιμενω το επομενο (το οποιο επρεπε να περιμενω 20 λεπτα!). Ας βαλουν μεγαλυτερο λεωφορειο εφοσον δεν χωραει σε καθημερινη βαση ο κοσμος η περισσοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. egw lew pws den gnwrizw ena sustima na exei doulepsei swsta kai na einai monopolio efoson kai o oasth einai monopolio egw den perimena kati allo apo ton oasth pera apo misanthrwpia kai adiaforia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απαράδεκτη κατάσταση. Στριμωχνόμαστε σαν ζώα και πολλές φορές δεν χωράμε καν και χάνουμε το δρομολόγιο. Πληρώνουμε 1 ευρώ για να πάμε στη δουλειά μας με τη μούρη κολλημένη στο τζάμι σαν σαρδέλες. Και ανεβάζουν τις τιμές για αυτό το μπάχαλο!! Ποιές οι υπηρεσίες που προσφέρουν?? Και όλα αυτά στην Ελλάδα της Κρίσης που ο βασικός είναι 400 ευρώ!! Πολύ καλή αναλογία να πληρώνεις 40 ευρώ για κάρτα οασθ ή 2 ευρώ τη μέρα για ένα πηγαινε-έλα μόνο!! Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν μπορούν να βάλουν και κάποια βραδινά δρομολόγια να διευκολύνουν την κατάσταση. Αναγκάζεται ο κόσμος να γυρίζει με τα πόδια μέσα στο βράδυ ή να μη βγαίνει καν γιατί το ταξί κοστίζει πιο πολύ από τη μπύρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 30 ειναι η καρτα και 15 η μειωμενη που λετε μπαρουφες,οτι να ναι εισαι,απαραδεκτος να παραπληροφορεις(40 η καρτα)

      Διαγραφή
    2. Ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ για το 40!! Δεν ειχα σκοπο την παραπληροφορηση!! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΣ???? ΣΟΒΑΡΑ?? Απο τα τοσα παραπονα και προβληματα που αναφερουμε τοσοι πολιτες αυτο ειναι το θεμα?? Αν δινουμε 20,30 η 40?? Λες και με τοσες αυξησεις το χρονο δεν θα φτασει 40. Μιλαμε για μια προβληματικη κατασταση που πρεπει να λυθει για ολους μας. Αντε συνελθετε λιγο μερικοι.

      Διαγραφή
  14. σήμερα πήρα το 87Ν για να πάω στην κολόμβου από τα ΚΤΕΛ,ειχε πορεία και η εγνατία έκλεισε,οπότε ο οδηγός πήγε από την Αγ.Δημητρίου,όλοι στο λεωφορίο θέλανε να κατέβουν ο μαλακας οδηγός μας πήγε μέχρι το ιπποκράτειο χωρίς να κάνει στάση γιατί ήταν κόντρα στο νόμο.ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑΞΙ! ΚΟΛΟΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.